top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSUP School Apeldoorn

SILS supt Apeldoorns Kanaal schoon

SILS is een bedrijf in beweging en dat lieten de SILS-mensen heel duidelijk zien op het water! SILS heeft besloten om in de maand oktober Het Apeldoornse Kanaal schoon te houden met de SUP Clean Up. En reken maar het lijkt wel alsof het lekker warm is maar dat viel wellicht wat tegen maar zo’n clean-up mag wat “kosten”.Wat mij opviel was de spirit. De drive en fun op het water. Samen suppen en eten niet omdat het moet, maar omdat het belangrijk is om de omgeving waar we werken en leven schoon te houden. Uiteindelijk hebben wij allemaal baat bij een schoon kanaal. Het klinkt weliswaar weinig maar als wij nu zelf overal de handen uit de mouwen zouden steken, zou de wereld heel anders eruit zien. Tenslotte begint veranderen bij jezelf.


Nu denk je waarschijnlijk… maar wat heeft een schoon kanaal te maken met Sils? Sils is gevestigd in Apeldoorn en toen ik de SILS-mensen vertelde dat ze “owner” mochten worden van schoon water in de omgeving twijfelden ze geen seconde. Ze hebben vitaliteit en een prettige omgeving heel hoog in hun vaandel staan.


Ook medewerkers worden gestimuleerd mee te doen en er is genoeg gelegenheid om lekker erop uit te trekken.


Waarom suppen? Als je weleens bij SILS bent geweest, dan weet je dat het een modern bedrijf is, een bedrijf dat echt gericht is op de mens. Ze doen veel aan talentmanagement en mensen zijn hun belangrijkste assets.Ik moet eerlijk toegeven dat is wat alle bedrijven in gemeen hebben die voor een maand owner zijn van het kanaal. Nou ja, om het schoon te houden. Ze zijn vooral betrokken bij people en planet en weten dat dat de manier is naar profit.Plezier als kpi!


Deze clean-up stond echt in de teken van fun… er werd zoveel gelachen en genoten dat ik niet anders kan concluderen dan dat plezier de kpi was die hier gold. Er moet wel een wisselwerking bestaan tussen hard werken en samen met elkaar maatschappelijk bezig zijn en dat hebben de mensen van SILS hier wel laten zien.


Ik hoop natuurlijk dat meer bedrijven hun kernwaarden, visie, missie en ambitie uitbeelden op het water zoals SILS en ook wat teruggeven met plezier. Mooi om jullie zo te hebben mogen ontvangen en wie weet tot volgend jaar… want de wateren rond Apeldoorn hebben jullie natuurlijk nodig!Wil jij met jouw bedrijf of vriendenkring ook een keer een Sup Clean Up doen? Neem even contact met ons op.

537 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page