top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSUP School Apeldoorn

Met SUP Clean Up maakt Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis het Apeldoorns Kanaal schoon

Rosella Berghuis heeft haar diëtistenpraktijk in Apeldoorn én in Spanje. Betrokken bij de mens mag je haar zeker noemen maar ook betrokken bij de omgeving. Rosella aarzelde geen moment en werd partner van SUP School Apeldoorn. Mensen op de goede spoor brengen kan zij en ook het Apeldoorns Kanaal schoonmaken met klanten, vrienden en relaties ging heel goed.
Apeldoorns Kanaal


Rosella tekende voor de SUP Clean Up van het Apeldoorns Kanaal, een duurzaam en sociaal event.

Eerst een hapje, kennismaken met elkaar en toen het water op. Volgens Charmaine Douglas - eigenaar van SUP School Apeldoorn - ligt er aan het begin van het SUP-seizoen veel troep in het water. Gewapend met grijpers en vuilniszakken gingen de dames en heren met SUP boards het water op. Dankbaar werk dus. Verzonken brommers, fietsen of vreemde voorwerpen worden doorgegeven aan de

gemeente of politie.


Als je op het water bent, ziet alles er heel anders uit. Ook al ben je troep aan het opruimen oogt alles heel vreedzaam, rustig en beginnen mensen gesprekken met elkaar en enthousiaste stemmen en gelach galmt kalm over het water. Schoonmaken verbindt de deelnemers.


Het Apeldoorns Kanaal behoort tot de schoonste wateren van Nederland en het is zeker belangrijk om dat zo te houden. Tenslotte is het een thuis voor vele vogels en vissen en wordt er in de zomermaanden ook in gezwommen. En als een bedrijf zoals Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis zich dan zo enorm inzet, is dat mooi en waardevol.SUP Clean Up, samen schoonmaken werkt


Zeggen dat je begaand bent met de omgeving is één maar om daadwerkelijk ook wat eraan te doen heeft mijn respect en waardering. Wij kunnen altijd wel de gemeente, overheid, jongeren de schuld geven van de troep in het water maar de snelste manier om het op te lossen is toch om zelf, met je team, bedrijf en vrienden het goede voorbeeld te geven. Tenslotte willen wij van schone wateren genieten. En ja, Roselle Berghuis en vrienden visten behoorlijk veel troep uit het kanaal; een mooie bijdrage om van onze wereld een plek te maken waar wij graag in leven.


Rosella Berghuis, super bedankt voor je inzet, nou ja jullie inzet en voor je gezelligheid en de fijne gesprekken. Dit gun ik alle bedrijven om zo hun bijdragen te leveren. Jullie zijn een maand lang ‘owners’ van een schoon Apeldoorns Kanaal. Mijn dank en wie weet willen meer bedrijven dit nu juist ook gaan doen. Tenslotte hebben jullie laten zien dat wij samen weer een heel mooi resultaat kunnen behalen. Op naar volgend jaar. Super bedankt!Wil jij met jouw bedrijf of vriendenkring ook een keer een SUP Clean Up doen? Neem even contact met ons op.

274 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page