top of page
DSC_1780.jpg
DSC_1744.jpg
DSC_1713.jpg
DSC_1739.jpg

PARTNERS

Lekker suppen op het Apeldoorns Kanaal, Apeldoorn vanaf het water. 2,5 uur waterplezier en teambuilding met een goed doel want na de instructie door de gecertificeerde instructrice vissen we ‘vanaf de plank’ in groepjes het zwerfvuil uit het water. Met een gezonde snack als beloning. Zo heb je Apeldoorn nog niet beleefd!


Wat betekent het partnerschap met SUP School Apeldoorn voor jouw bedrijf en medewerkers?


  • Twee keer binnen een maand mogen 10 tot 16 medewerkers deelnemen aan een SUP Clean Up die we afsluiten met een gezonde snack.

  • Je koppelt jouw bedrijf aan een goed doel waarbij je een vermelding krijgt op de website. Je ontvangt professionele foto’s voor een blog of vermelding op sociale media.


De SUP Clean Up is inclusief instructie en geheel onder begeleiding. De investering bedraagt € 45,- per deelnemende persoon (ex btw). De SUP Clean Up is een verantwoorde en vooral leuke en sociale manier om net dat steentje bij te dragen aan maatschappelijke verbinding.


Tijd en data zijn in overleg.

logo_defenitief216x227-8d37aab5.png

Bij Rosella Berghuis Diëtistenpraktijk kunt u terecht voor een voedingsadvies voor uw gezondheid en/of ziekte. Dit alles afgestemd op uw persoonlijke situatie. Ook helpen wij u graag bij het creëren van een nieuwe leefstijl. Een gezonde leefstijl is niet alleen tijdelijk van belang, maar is eigenlijk de rest van ons leven van belang.

De mond is de poort naar onze gezondheid. Het is immers het startpunt tot ons spijsverterings-, ademhalings- en zenuwstelsel.

blue®m is een toonaangevend mondverzorgingsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de tandheelkundige industrie. Wij bieden een volledig assortiment bekroonde mondverzorgingsproducten die de mondgezondheid in balans brengen en verbeteren.


Wij geloven dat het leven een wonder is, niets is vanzelfsprekend. Het is onze missie om gezondheid te verbeteren en welzijn te verhogen door mondverzorging.

Logo BlueM RGB.png
sils-intro.png

SILS is een flexibele, klantgerichte logistieke dienstverlener. Flexibel in oplossingen, consistent in professionaliteit en innovatief met integrale logistieke diensten. Altijd onderscheidend in ontzorgen, altijd boven uw verwachtingen.


SILS vindt het belangrijk om zoveel mogelijk aandacht te besteden aan het milieu. Dit zeggen we niet alleen, maar we handelen hier ook naar.

bottom of page