top of page
DSC_3865.jpg

SUP SCHOOL APELDOORN

Inspanning & Ontspanning

Home: Welkom

Lekker buiten gezond op het water actief zijn? Bij SUP School Apeldoorn leer je ontspannen suppen. Heb je het suppen eenmaal onder de knie, dan ligt heel waterrijk Nederland aan jouw voeten. Maar eerst even oefenen met techniek en materiaal. Boek jouw sup-les bij SUP School Apeldoorn aan het Apeldoorns Kanaal.

Suppen is een ideale en relaxte manier om de wereld vanaf het water te ontdekken… zo zag je het nog nooit. Een paar uurtjes suppen is ook goed voor al die spieren die je anders te weinig gebruikt. Suppen is ontspannen en gezond bezig zijn.

Home: HTML Embed

SUPPEN OP HET APELDOORNS KANAAL

DSCF0490-1.jpg

INCLUSIEF

We lessen op professionele SUP boards onder leiding van een gecertificeerde instructrice. Voor de lesduur kun je gebruikmaken van een wetsuit, neopreen schoenen, een drijvend brillenkoordje, Ospray 3 liter waterdichte tas om je sleutels en telefoon veilig en droog te houden. Een flesje water is ook inbegrepen net als veel plezier!

WAT MOET JE WETEN?

  • Een les duurt 1,5 uur en kost € 30 ,- per persoon.

  • Wetsuits zijn los bij te huren voor € 5 ,- per persoon per les.

  • Maximaal 16 personen per les.

  • Je kunt zwemmen (zwemdiploma!)

  • Verzamelpunt is Kanaal Noord 99 waar je 15 minuten voor de start aanwezig dient te zijn ivm omkleden.

  • Denk je ook aan zonnebrand, slippers, sportieve kleding die nat mag worden, een handdoek en eventuele droge kleding.

  • Onder voorbehoud van het weer.

DSC_2691.JPG
Home: Toelating

ONS AANBOD

DSC_9963.jpg
694.jpeg
DSC_0932 LR.JPG

Suplessen

We lessen op professionele SUP boards onder leiding van een gecertificeerde instructrice. Voor de lesduur kun je gebruikmaken van een wetsuit, neopreen-schoenen, een drijvend brillenkoordje, Ospray 3 liter waterdichte tas om sleutels en telefoon veilig en droog te houden. Een flesje water is ook inbegrepen net als veel plezier!

Supverhuur

Jij hebt het suppen al onder de knie maar geen professioneel board? Bij Sup School Apeldoorn kun je een sup board huren voor 1,5 of 3 uur en ga je bij Kanaal Noord 99 te water. Laat maar eens zien wat je kunt!

Huren vanaf € 22,50 per persoon.

Suptours & Events

Even lekker weg van alles. Met een suptour/event van zo’n 4,5 uur in een rustig natuurgebied kies je voor de ultieme supervaring. Uiteraard onder leiding van een gecertificeerde instructrice en inclusief gezonde picknick want ontspanning staat bovenaan. Elke 1e zaterdag van de maand voor beginners en liefhebbers.

Home: Projecten
Home: Testimonials

Charmaine is een super enthousiaste en ook geduldige trainster. Goede uitleg en vooral 1,5 uur Suppen….was super en zeker voor herhaling vatbaar.☀️

Miranda W.

CONTACT

0613350745

  • Facebook
  • Instagram
Home: Contact opnemen
bottom of page